Het bestuur van de gastoudercoöperatie

Maak kennis met het bestuur van de Gastoudercoöperatie.

Wijnand Prins

Voorzitter

wijnand prins is een professional in het beroepsonderwijs en sociale domein en maatschappelijk zeer betrokken. hij is momenteel beleidsadviseur bij het mbo rijnland. hij is begaan met het welzijn van jongeren, onder andere in het kader van hun positionering op de arbeidsmarkt. de heer prins zet zich actief in voor de ontwikkeling van het (hoger) beroepsonderwijs (hbo/mbo/roc). hij is initiatiefnemer van verschillende projecten en adviseert het bestuur van diverse organisaties met betrekking tot beroepseducatie. de heer prins is betrokken (geweest) bij verschillende stichtingen als oprichter, voorzitter, bestuurslid of adviseur.

Jan van den Broek

Penningmeester

jan van den broek is een allround financieel specialist. hij is al 45 jaar actief, waaronder 15 jaar bij deloitte accountancy. hij heeft voor tal van grote en kleine ondernemingen gewerkt. momenteel heeft hij een eigen financieel advieskantoor. hij heeft zich vanuit zijn financiële expertise en zijn vaardigheden als coach de afgelopen jaren ingezet voor de belangen van kinderen. hij is penningmeester bij verschillende stichtingen.

Ingeborg Schell

Secretaris en Bemiddelingsmedewerkster

Ingeborg Schell is een ervaren professional in de gastouderopvang. Ze heeft jarenlang zelf als Zelfstandig gastouder gewerkt, en zich eveneens ingezet als pedagogisch coach. Hierin heeft zij ook al een aantal jaren haar eigen onderneming. Ingeborg is ook van mening dat er veel kwaliteit en ook mogelijkheden zitten bij onze, en bij gastouders sowieso. Ingeborg werkt bij ons als bemiddelingsmedewerkster, en daarnaast geeft ze als coach ondersteuning aan de gastouders en ouders als er pedagogische vragen zijn.

Esther van Aalst

Algemeen Bestuurslid

Esther van Aalst studeert verpleegkunde op het HBO en werkt in de thuiszorg. Ze heeft jarenlang als gastouder gewerkt waarvan lange tijd als zelfstandige. Ook heeft ze gewerkt als bemiddelingsmedewerker bij de Gastouder Coöperatie. Esther vindt gastouderopvang een waardevol en onmisbaar vorm van kinderopvang en pleit voor een hoge kwaliteit binnen deze beroepstak.