Bemiddelingsmedewerkers

 

Esther van Aalst

Mijn naam is Esther van Aalst, moeder van 4 kinderen en sinds 1999 werkzaam als gastouder. Ik ben geboren in Nederland en vanaf jonge leeftijd opgegroeid in Nieuw- Zeeland. Het werken met kinderen heeft mij altijd aangesproken. Ooit begonnen als een van de lokale ‘oppasmeisjes’ in een klein dorpje op het Zuidereiland en uiteindelijk doorgegroeid tot een doorgewinterde gastouder die zich graag verdiept in de groei en welzijn van kinderen.

De ervaring die ik heb opgedaan helpt mij in mijn functie als bemiddelingsmedewerker. Als gastouder heb ik met vallen en opstaan geleerd hoe belangrijk het is om goede afspraken te maken. In een beroep waar de persoonlijke en zakelijke situaties door elkaar lopen sta je dagelijks voor grote uitdagingen. Als bemiddelingsmedewerker zorg ik ervoor dat alle documenten op orde zijn, de veiligheid van de kinderen gewaarborgd blijft en ben ik het aanspreekpunt voor zowel de gastouders als de ouders/verzorgers.

In mijn vrije tijd judo ik graag op recreatief niveau. Ook help ik met het coachen van kinderen tijdens judowedstrijden en organiseer ik jaarlijks de extra activiteiten van de judoschool zoals het jaarlijkse 3-daagse jeugdkamp.

Contactgegevens
tel: 06-21961882
e: esther.van.aalst@gastoudercooperatie.n