Het bestuur van de gastoudercoöperatie

Maak kennis met het bestuur van de Gastoudercoöperatie.

Wijnand Prins

Voorzitter

Wijnand Prins is een professional in het beroepsonderwijs en sociale domein en maatschappelijk zeer betrokken. hij is begaan met het welzijn van jongeren, onder andere in het kader van hun positionering op de arbeidsmarkt. Ook is hij actief in de ontwikkeling van het MBO beroepsonderwijs. Hij is initiatiefnemer van verschillende projecten en adviseert het bestuur van diverse organisaties met betrekking tot beroepseducatie. De heer Prins is betrokken (geweest) bij verschillende stichtingen als oprichter, voorzitter, bestuurslid of adviseur.

Ingeborg Schell

Penningmeester en Bemiddelingsmedewerkster

Ingeborg Schell is een ervaren professional in de gastouderopvang. Ze heeft jarenlang zelf als Zelfstandig gastouder gewerkt, en zich eveneens ingezet als pedagogisch coach. Hierin heeft zij ook al een aantal jaren haar eigen onderneming. Ingeborg is ook van mening dat er veel kwaliteit en ook mogelijkheden zitten bij onze, en bij gastouders sowieso. Ingeborg werkt bij ons als bemiddelingsmedewerkster, en daarnaast geeft ze als coach ondersteuning aan de gastouders en ouders als er pedagogische vragen zijn.

Cecilia Loupias-de Hooge

Secretaris

Ik ben Cecilia, met een hotelmanagement en horeca achtergrond en jarenlange werkervaring als pedagogisch coach in verschillende kinderdagverblijven, ben ik in 2009 vol enthousiasme gestart als Gastouder werkend vanuit mijn eigen woning en doe dit werk nog steeds 4 dagen per week met veel plezier.

Ik kan me meestal goed inleven in personen of situaties, denk in oplossingen en heb graag beweging om me heen. Ik kan veel verschillende dingen, al ben ik niet voor alles gecertificeerd! Mij leer je in de praktijk bijna alles door het me te laten zien. Ik ben dan ook breed inzetbaar en ben niet bang om initiatieven of beslissingen te nemen.

Ik vind het belangrijk dat Gastouders zich verenigen en zichzelf zien en gezien worden als Beroepsprofessionals in opvang en opvoeding. Wij kunnen werkelijk verschil maken in het leven van een kind en hun ouders. Samen met de ouders het beste aan een kind kunnen bieden zodat het zich optimaal ontwikkeld, dat is de kracht van Gastouderopvang.

Daarom wil ik me graag voor de Gastouder coöperatie inzetten en samen bereiken dat steeds meer gastouders zich via de Coöperatie gaan verenigen, en wij steeds zichtbaarder worden en steviger staan als beroepsgroep en zelfstandig ondernemers.

Gastouders in hun Kracht zetten, daar ligt de Kracht van de Gastouder coöperatie!

Daar geloof ik in en ik hoop jou ook te gaan overtuigen.