Raad van Commissarissen

Maak kennis met de Raad van Commissarissen van de Gastoudercoöperatie.

Mila Emonds

Na mijn hbo-opleiding Toeristisch Management heb ik in wisselende (management)functies gewerkt voor o.a. TUI, Bex Reizen en Snowtime Travel in binnen- en buitenland. Tijdens de crisis van 2008 werd ik in mijn vriendenkring geconfronteerd met onfortuinlijke gezinnen die plotseling meerdere stappen terug moesten doen.

Nader onderzoek leerde dat er in Nederland tienduizenden kwetsbare gezinnen zijn, die nauwelijks kunnen rondkomen. Laat staan dat zij op vakantie kunnen. Anderzijds constateerde ik dat er bij reisorganisaties vaak sprake was van onbenutte reizen en verblijven. Dat heeft mij gebracht tot de oprichting van ANBI stichting Reis met je Hart. Deze stichting zet zich in om gezinnen zonder toekomstperspectief incidenteel het vakantiegeluk te laten beleven. Inmiddels gaan honderden gezinnen jaarlijks via deze stichting op vakantie. Als moeder van twee jonge kinderen zet ik graag mijn netwerk, kennis van de reiswereld en ondernemerschap in voor een betere een meer eerlijke positie van de gastouder.

Kimberly van Dijk

Ik ben een flexibele, besluitvaardige, kundige, organisatie sensitieve en enthousiaste juriste en wil mijn kennis en kwaliteiten aanwenden om de partners binnen de organisatie en daarbuiten op een succesvolle wijze ondersteunen en een bijdrage te leveren aan de organisatie. Met mijn analytische blik kan ik snel knelpunten zichtbaar maken en door mijn doel- en mensgerichte inzet mijzelf en mijn collega’s laten excelleren.

Ik krijg energie van het stimuleren van samenwerking en het bewerkstelligen van veranderingen waarvoor ik mijn kwaliteiten als verbinder en teambuilder graag inzet. Mijn grote werklust in combinatie met de verantwoordelijkheid voor verschillende onderwerpen gaan als vanzelfsprekend samen. Ik houd er van om de inzet vertaald te zien in een voor de collega’s en organisatie goed resultaat.