Korting op EHBO cursus

 

 15% korting op je cursus EHBO voor Gastouders 

Als gastouder van de Gastoudercoöperatie volg je via onze partner Savitae de benodigde cursus EHBO voor Gastouders. Deze cursus is speciaal geënt op gastouders en voldoet volledig aan alle richtlijnen en is GGD-erkend. De cursus EHBO voor Gastouders bestaat uit een deel e-learning en een deel praktijktraining. 

E-learning 

De meeste gastouders zijn zo’n 4 tot 6 uur bezig om de onlinetheorie te halen. Tussendoor een pauze nodig? Geen probleem, het systeem onthoudt precies waar je bent gebleven. Je kunt studeren in een tempo die bij jou past. Heb je de onlinetheorie afgerond? Na het behalen van een minimale score van 80% kun je deelnemen aan de praktijktraining. 

Praktijktraining 

De praktijktrainingen volgen is mogelijk op 70 locaties door heel Nederland. Er is altijd wel een locatie bij jou in de buurt. Met medecursisten oefen je in ongeveer 4 uur alle handelingen uit de theorie. Denk aan bijvoorbeeld aan kleine letsels tot aan reanimeren met het gebruik van een AED. 

Het certificaat 

Een erkende EHBO-instructeur beoordeelt of je bekwaam bent om alle theorie in praktijk te brengen. Slaag je? Gefeliciteerd! Dan kan je het digitale certificaat EHBO voor Gastouders in ontvangt nemen. Je behaalde certificaat is wettelijk erkend door Het Oranje Kruis en is maar liefst 2 jaar geldig! 

Je kortingscode 

Als gastouder van de Gastoudercoöperatie ontvang je een kortingscode van 15% korting voor je cursus EHBO voor Gastouders. De kortingscode kan je tijdens de laatste stap van het inschrijfproces invoeren in het veld actiecode. Hiervoor gebruik je deze kortingscode: 

GastouderCooperatie.15! 

 

Het Laatste Nieuws

Summerschool

Summerschool

SummerschoolDeze zomer kunnen de reeds bij ons aangesloten Gastouders en Vraagouders gratis...