Pedagogisch werkplan

De Cursus “Hoe maak ik een pedagogisch werkplan” wordt ook hier aangeboden.  Zoals het er nu uitziet, wordt een pedagogisch werkplan voor jouw gastouderopvang vanaf 2025 een verplichting, vandaar dat wij hem ook hier aanbieden. Ingeborg heeft deze cursus  geschreven voor gastouders om te helpen hun gastouderopvang in kaart te brengen. Wat is je visie als gastouder? Hoe breng je jouw pedagogische visie in de praktijk. Een pedagogisch werkplan is een mooi visitekaartje naar de ouders. Maar hoe maak je die? Daar gaat deze cursus over. Het laat zien welke stromingen er zijn bijvoorbeeld zijn.  En welke praktische activiteiten en speelgoed je daarbij kan inzetten. Op welke manier jij de kinderen kan ondersteunen in hun ontwikkeling. Welke belangrijke ontwikkelingsgebieden er zijn en natuurlijk ook de communicatie met de ouders en een stukje Observeren. En wat er verder nog belangrijk is om in je pedagogische werkplan te zetten. Dit alles gaat er voor zorgen dat je veel informatie krijg om een mooi pedagogisch werkplan in elkaar te zetten voor jouw gastouderopvang. Of je nu een bestaande gastouder bent, of nog helemaal moet beginnen, voor beide is deze cursus geschikt. Als nieuwe gastouder geeft het je gelijk een kans om met de informatie te kijken hoe jij je opvang neer wil gaan zetten?                  

De prijs voor deze cursus bedraagt €100,- en daarbij zit een cursusboek, en online coaching van Ingeborg op verzoek. 

Wat krijg je daarvoor: 

Een werkplan is heel persoonlijk, dus er is geen goed of fout. Het is dus een cursus die vooral voorziet in informatie die nodig is. Je hoeft dus geen huiswerk in te sturen. Dat mag echter wel, als je graag wil dat iemand meekijkt. Ook voor advies kan je bij Ingeborg terecht. Daarvoor kan je haar bereiken via gewooningeborg@gmail.com of haar site www.gewooningeborg.nl

 

Actie: De eerste 10 die lid zijn van de gastoudercoöperatie ontvangen nu een korting van €20,-. Geef de kortingscode ZOMERKORTING door.

Het Laatste Nieuws

EHBO met Korting van 15 %

EHBO met Korting van 15 %

Korting op EHBO cursus   15% korting op je cursus EHBO voor Gastouders  Als gastouder van de...

Summerschool

Summerschool

SummerschoolDeze zomer kunnen de reeds bij ons aangesloten Gastouders en Vraagouders gratis...