Laat je website bouwen

Ik ben Angelique Lijffijt van Website Leasen. Wij zijn websitebouwers die anders zijn dan anderen. Wij zorgen voor een knallende website die jouw bedrijf representeert zoals jij dat wil. Wij maken een op maat gemaakte website waar je trots op mag zijn. Want jouw website is het middelpunt van je online zichtbaarheid, al je (social media-) kanalen zullen naar je website verwijzen. Wij optimaliseren je website waardoor deze gebruiksvriendelijk, aantrekkelijk en informatief is.

Dit doen we door een website leaseconstructie met een vast laag maandbedrag. Hiervoor maken en onderhouden we je website. Met dit alles in een pakket betekent dat geen verrassingen achteraf, geen zorgen, is je website altijd up to date, altijd zichtbaar en vindbaar online. Hierdoor hou jij geld over om te investeren in andere zaken (vrije tijd/bedrijf) en bespaar je tijd waardoor je je met andere zaken kunt bezighouden.

 

Wil je als gastouder professioneel online zichtbaar zijn? Wij hebben dé oplossing voor jou: een prachtige website via een unieke programma van Website Leasen. Geen gedoe met grote investeringen of technische rompslomp waardoor je je kan bezighouden met de dingen waar je goed in bent. Met ons eenvoudige proces kun je binnen de kortste keren beschikken over een moderne, gebruiksvriendelijke website die jouw gastouderschap perfect in beeld brengt. Jouw expertise verdient een plek op het web, en wij maken dat makkelijker dan ooit.

 

Er zijn verschillende opties waar je voor kunt kiezen:

  1. Een website voor €19,95.
    Daarvoor krijg je een domeinnaam, hosting van 1000 MB, 2 pagina’s, website onderhoud, 3 emailaccount en een goede beveiliging voor op de website.
    Wil je een pagina erbij dan kan dat voor €1,- per pagina per maand.
  2. Een grotere website voor €29,95.
    Daarvoor krijg je een domeinnaam, hosting van 2000 MB, 10 pagina’s, website onderhoud, 10 emailaccount en een goede beveiliging voor op de website.

 * Bij ons lease je een website voor 3 jaar

 

Hoe werkt het?

Eerst hebben we een gesprek met elkaar waarin we gaan kijken wat de wensen zijn. Daarna is het tijd om de informatie aan te leveren die wij nodig hebben.

Vervolgens gaan we aan de slag en maken we de homepagina. Als die staat vragen we om feedback. Als alles naar wens is bouwen we verder. Wanneer iedereen tevreden is, is het tijd om de website te lanceren.

Heb je hier nog vragen over? Stel ze gerust aan ons. Je kunt ons bereiken op info@jewebsiteleasen.nl

 

Je website laten maken

Welke website

15 + 6 =

Het Laatste Nieuws

EHBO met Korting van 15 %

EHBO met Korting van 15 %

Korting op EHBO cursus   15% korting op je cursus EHBO voor Gastouders  Als gastouder van de...